Det er vel en selvfølge at enhver person eller organisasjon med en spesiell innretning eller interesse vil være størst innen sitt felt. Spiller man fotball, vil man bli verdens beste. Tilbyr man konsulenttjenester, vil man være verdens mest ettertraktede. Enhver entreprenør vil fortelle deg om sine store ambisjoner og sitt ønske om å dominere markedet. Er det noen der ute som virkelig har klart å ta over sitt felt og dominere det over lang tid, er det pokergiganten PokerStars.

PokerStars er nemlig en av verdens største pokersider, med millioner av spillere fra hele verden, og til enhver tid sitter over ett hundre tusen pokerspillere rundt pokerbordene. Det er en god grunn til at PokerStars er størst. De har nemlig de aller største turneringene, de største premiepottene, de sponser begivenheter verden rundt, de har lynrask kundeservice og et gigantisk utvalg av forskjellige typer poker. Turneringene deres er så populære at det finnes blogger og nyhetsartikler om hver av dem.

Sunday Million er en ukentlig turnering med en million dollar i potten. Altså blir en ny millionær skapt hver uke på verdens største pokerside! Kvinner kan i tillegg nyte en egen turnering hver søndag. PokerStars står også bak MicroMillions, der man kan vinne millioner uten å bruke stort mer enn en tjuekroning. MicroMillions er utrolig populær nettopp på grunn av den gigantiske forskjellen mellom buy-in og gevinst.

Så har man turneringer som TCOOP, SCOOP og WCOOP. TCOOP er som et VM i Turbopoker, altså må man være ekstra rask når man få kortene. 15 millioner dollar lå og ventet på vinnerne under årets TCOOP, faktisk. SCOOP og WCOOP er store verdensmesterskap i poker som spilles på nettet – hver av disse har en garantert premiepott på 40 millioner dollar, altså over to hundre millioner kroner! Spiller man poker, må man ha en pokerkonto hos PokerStars.

Om de utallige millionene i potten på de ulike mesterskapene ikke er nok, har PokerStars også utallige liveturneringer å skryte av. Spillere kan kvalifisere seg på nettet til en slikk og ingenting, for deretter å få både flybillett og hotell betalt av PokerStars. Store pokerturneringer som EPT – European Poker Tour er spesielt lukrative, siden man kan ta seg fri fra jobb en dag og la PokerStars ta en med på en spennende reise over en langhelg. Turneringene finner sted i Kina, Sør-Amerika, Canada og rundt omkring i Europa.

Ellers har PokerStars også en rekke daglige turneringer med mange tusen dollar i potten. The Hot Turbos og The Daily Bigs er spesielt verdt å nevne. Har du forresten hørt om Spin & Go? Dette er et helt nytt format der du kan bli millionær ved å investere så lite som 1 dollar, altså godt under ti kroner. Den ene dollaren tar deg med til et bord med to andre spillere, og premiepotten er helt tilfeldig. Med litt hell kan du være en av de heldige som får spille om 1 million dollar, noe som allerede har