Når du skal ut å reise gjelder det å finne de billigste og beste billettene, med kortest reisetid og færrest mellomlandinger. Når du har ankommet vil du gjerne ha et bra hotell, og alt til en bra pris, for det kan være dyrt å feriere. Her hjelper Internett deg via tjenestesider som Kayak.no, som sammenligner mange Internettsider for beste pris på flyturer, hotell, eller finner en ekstra god pris på en kombinasjon. Her kan du også søke med fleksibilitet for å finne de billigste billettene med et intervall på tre dager rundt valgt reisedato.

Når du går videre til sidene som Kayak lenker til, har de fleste av disse lært av Amazon, og kommer med muligheten for brukere til å gi anbefalinger på hotellene. Skyscanner er en annen side som kommer godt til hjelp med å finne de billigste billettene til reisen.

Med å bruke noen av disse tjenestene forenkler du reisingen, og det er jo gjerne akkurat å ha det enkelt og greit som er poenget med selve konseptet avslappende ferietur. Samtidig er det greit å ha kontroll over saker og ting, slik at du får skreddersydd din ferie.