Det er mange som spiller dataspill, eller som koser seg på sofaen med en Xbox, PlayStation, eller kanskje en Wii. Det finnes også gode kilder til informasjon om spillverdenen på norsk. Lurer du på hva som skjer i spillverdenen? Da trenger du ikke lete lenger enn til f.eks. Gamer.no, som snakker om det nyeste nye innen spillverdenen.

Gamer har et stort fokus på artikler, anmeldelser og hva man har å se fram til. Det har også kommet noen videoer på denne siden, som vanlig er på internasjonale spillesider. Spill kan også koste en god del, så det er spennende å lese om spillene som kommer, og om de lever opp til forventningene og er verdt prisen.

VG har også valgt å satse på spill-publikummet, gjennom et show som heter «Level Up». Her blir alt av det nyeste presentert, med faste godbiter som innslaget «klassikeren». Programmet er morsomt presentert, og med en god variasjon i innslagene, samt mye nerdete humor på gang.

Om du vil ha informasjon om spill trenger du ikke se lengre enn til disse sidene, for deg som vil fostre hobbyen din og ha litt spennende lesning eller titting på gang. Som man ofte sier i spillverdenen: «Game on!»