Skjønnhet og velvære er viktig. Når man føler seg vel, blir man også mer selvsikker, og man utstråler enda mer skjønnhet. Det er kanskje en av årsakene til at skjønnhetssider er så populære blant nettbrukere. Flere store nettaviser har egne skjønnhetssider. En av disse sidene er Dagbladet. Der kan man lese spennende artikler om skjønnhet. Man kan få mange gode tips, og ofte er det bare småting som skal til for at man føler seg bedre. Klikk.no er en annen nettside som inneholder mange nyttige og spennende artikler om helse, skjønnhet og velvære.

Swiss Clinic er en annen populær nettside som tilbyr artikler om skjønnhet. Her finner man også gode skjønnhetsprodukter, som man enkelt kan bestille over nettet. Produktene er inndelt etter kategorier, slik at det er veldig raskt og enkelt å finne det man leter etter. I bloggen finner man spennende artikler der man kan lære tips og triks for å føle seg bedre. Man finner tips for hud, hår, negler og et sunt og balansert kosthold.

Plusstid er en nettside som gir tips og råd til en enklere hverdag. De har mange artikler om skjønnhet, og tar også opp andre temaer. Med gode skjønnhetstips er det lett å føle seg bedre. Skjønnhet er viktig året rundt. Om sommeren viser man mye hud, og da bør huden være velpleid. Om vinteren er det hardt å være hud, og da er det viktig å ta godt vare på huden i kulden og under tykke klær. Skjønnhet kommer antakelig alltid til å være viktig. Sminkemoten og fargene forandrer seg hele tiden, og det er en annen grunn til at mange leser skjønnhetssider. Da kan de holde seg oppdatert om nye trender innen sminke og kosmetikk. Et velpleid ytre kan virkelig gjøre underverker for hvordan man føler seg innvendig.