Det finnes mange sider der du kan handle elektronikk på nett. Akkurat som i butikker, så varierer prisene fra side til side, og derfor kan det være greit med en tjeneste som kan sammenligne priser med. Her er det mye tid å spare for å finne de beste prisene på produktene du søker. I Norge har vi blant annet to store tjenester for dette. Den ene er Kelkoo.no som viser priser inkludert porto.

Det er dog viktig å merke seg at for at nettbutikkene betaler for at de skal dukke opp i oversikten på siden. Dette gjør at kanskje ikke alle butikkene er å finne. Til tross for dette kan det gi deg en idé om hvor mye produktet koster.

En annen flott side som gjør akkurat det samme er Prisguide.no, som også har blant annet vurderinger av de forskjellige nettbutikkene, samt beste tilbud og lignende. Dette gjør det lett for deg å finne den beste prisen tilgjengelig. På denne siden er det stort sett elektronikk som er tilgjengelig, men det er også utstyr for biler tilgjengelig. Ofte er det mye billigere å handle på nett enn i butikk, fordi det ikke trengs fysiske butikker som det er kostbart å drifte.