Det norske folk er glade i å tilbringe tid hjemme i boligene sine. Når det er mørketid er det ikke noe koseligere enn å krype under et pledd med en god film. Det er mange filmer tilgjengelige, og det er ikke alltid like enkelt å vite hvilke du bør velge. Derfor er det flere sider som gir deg anbefalinger for filmer som er verdt å se.

En god kilde til hva som er verdt å se, er Filmpolitiet. De hører under NRK P3, men har også en solid tilstedeværelse på nett. Her kommer de fleste av de nye filmene og TV-seriene fram med terningkast, og en grundig vurdering om filmen er verdt å se. De dekker også andre begivenheter som Oscar og de store filmfestivalene.

I tillegg til disse er de fleste nettavisene kommet i gang med filmanmeldelser. Blant annet er Dagbladet og VG en god kilde til hva man bør se av det nyeste nye, både av internasjonale filmer og de norske og skandinaviske. Dette er godt når man planlegger en kinotur, men ikke vet hva man skal se. Det er greit å bli advart dersom filmen er så dårlig at man vil forlate kinosalen halvveis gjennom visningen.