De siste årene har flere og flere strømmetjenester kommet på markedet. Ikke alle har overlevd, men de som gjenstår er bedre som et resultat. Vi har de mer hjemmesnekrede løsningene, og de fra store internasjonale aktører. Vi nordmenn er glad i enkelheten ved å ha et abonnement, og å kunne se så mye vi vil. Det kommer godt med å ha tilgang til disse strømmetjenestene på mørke vinterkvelder.

En av de store er Netflix, som også hadde god fartstid internasjonalt før den kom til Norge. Filmene som tilbys er gjerne slagere, og TV-serier som er noen år gamle. De siste sesongene er gjerne ikke tilgjengelige, men de kommer etter hvert. Netflix har også satset stort på egenproduserte serier den siste tiden, og blant annet kan man finne House of Cards og Orange is the New Black. Disse skuffer ikke.

Andre tjenester på markedet er HBO Nordic. Som navnet tilsier sender de i hovedsak innhold fra HBO. Her er det mange prisbelønte serier å finne, som Game of Thrones og Sopranos. Det er ikke like mye innhold som på Netflix, men til gjengjeld er de nyeste HBO-seriene tilgjengelige kort tid etter at de har blitt sendt på HBO i USA.